BonusCoin Banner

Khamis, April 29, 2004

banyak kupon...
yeaaa.... dah cukup pembelian RM150... terima kasih bebanyak yang order... bulan nie bakal dapat 16 kupon campur ngan 5 kupon (pembelian)... nak tukar apa yerk...

target tahun ini... 80 kupon... nak tukar pewangi rumah... biar bersih sikit udara kat rumah... maklumlah ada baby... nak kasi semua org yg rajin bertandang kat rumah aku udara segar sikit...

udara elok... otakpun elok...

9 ulasan:

Saadon Zubir b. Jamhari (aka: adikacu) berkata...

Abg buat cosway ke? saya pun buat cosway gak. harap abg bantu saya.

is150 berkata...

insya-Allah.... dah lama stop... hehehe

Saadon Zubir b. Jamhari (aka: adikacu) berkata...

La.. kenapa dh stop?

tak best ke Cosway ni? bg la pandangan sikit. hehehe..

is150 berkata...

bukan tak best.... program bagus... cuma masa itu masa agak terhad... sekarang mmg rasa nak join balik... cuma tak tau bila...

sekarang pon ada beberapa barangan cosway masih kami beli...

Saadon Zubir b. Jamhari (aka: adikacu) berkata...

Kalau abg rasa nak join balik, join je bawah group saya. Saya bgi tawaran istimewa utk pendaftaran ahli. sms je 012-5648649

sori promosi la pulak. tapi ckp serius ni.

Saadon Zubir b. Jamhari (aka: adikacu) berkata...

sila la lawat teratak buruk saya. hehehe...

is150 berkata...

ok, takde hal.. memang nak join pon... apa promosi best?

Saadon Zubir b. Jamhari (aka: adikacu) berkata...

saya bagi tawaran kat abg utk daftar ahli. Biasa Rm60 kalau dgn saya abg dapat Rm30. Saya bayar kat abg separuh utk bayaran pendaftaran hahaha ok? apa hal pun email saya: zubir5350@yahoo.com

is150 berkata...

takde hal... boleh jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...