BonusCoin Banner

Selasa, Ogos 17, 2004

Kepong Bridge is falling down

In years to come, our children may be singing this nursery rhyme in the tadikas...Parody sing along to "London Bridge Is Falling Down"

Kepong Bridge is falling down,
Falling down, falling down.
Kepong Bridge is falling down,
My fair Samy.

Take a gag and shut us up,
Shut us up, shut us up.
Take a gag and shut us up,
My fair Samy.

How will we build it up,
Build it up, build it up?
How will we build it up again,
My fair Samy?

Build it up with tax and toll,
Tax and toll, tax and toll.
Build it up with tax and toll,
My fair Samy.

Roads and bridges bend and break,
Bend and break, bend and break.
Roads and bridges bend and break,
My fair Samy.

Blame it on an Act of God,
Act of God, Act of God.
Blame it on an Act of God,
My fair Samy.

Rocks and blames will wash away,
Wash away, wash away.
Rocks and blames will wash away,
My fair Samy.

Khamis, Ogos 12, 2004

HYIP egold aku... part 3

HYIP = High Yield Investment Program
start program = 31 mei 2004 until today!!!

maklumat lanjut
HYIPMonitor
TheBestHYIP

yang kat bawah nie aku dah joint....

1. http://www.weeklyinterest.com/?refcode=1153
Earn 6.5% interest weekly

minimum deposit USD 1.00

dep : USD 0.70 (310504)






2. http://www.usergate.net/?ref=is150
The best internet investment
Earn a 3% daily profit!
minimum investment USD 1.00

dep : USD 1.00 (070604)
USD 1.05 (120804) - dr Profit
baru dpt : USD 0.21 (170604)






3. www.completeprofits.com/?refcode=1225
Earn 1.274% interest daily
minimum deposit USD 0.001

dep : USD 0.035 (080604)
USD 0.25 (030704)





4. www.ofscorps.biz/?ref=is150

Earn 1-1.7% daily - direct to E-gold
minimum USD 1
Referal 7%

dep : USD 1.50 (070704)




5. http://www.hourlyfxgold.biz/?r=is150

Earn 0.05% - 0.1% hourly
minimum US 1
Referal 5%

dep : USD 1.60 (070704)




6. http://www.apexingroup.com/?ref=80373

minimum USD 1Earn 1.6% dailyreferal 1-5%

dep : USD 2.20 (120804)




7. www.zelmex.org/invest.php?1263123

minimum USD 1
Earn 10% for 15 days
referal 5%

dep : USD 2.00 (120804)




8. http://www.g-gold.com/?ref=is150

minimum USD 1
2.0-2.1% daily
16-17% weekly
referal 10%

dep : USD 1.20 (120804)




setakat nie aku tak berani nak kata boleh untung.. daripada bebanyak diatas aku baru dapat USD 0.21... yg lain aku buat auto investment... target aku hujung tahun 2004 akaun e-gold aku USD 100++

Rabu, Ogos 11, 2004

Name Acronym

IInspirational
SSerious
KKinky
AAwkward
NNeglected
DDirty
AAdventurous
RRespectable
SSilky
YYucky
AArty
HHandy
RRefined
IIntelligent
LLively

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

Heart of Gold

gold heart
Heart of Gold


What is Your Heart REALLY Made of?
brought to you by Quizilla

10 Alasan Insan Menolak MLM

Mungkin ada antara kita yang mempunyai persoalan tentang MLM (Multi Level Marketing)..

Alasan-alasan yg digunakan oleh orang ramai yg salah faham tentang MLM

  1. \" Jangan bercakap dgn saya tentang MLM, ia adalah skim cepat kaya\"
  2. \" MLM adalah perniagaan jangka masa pendek. Ia tak berkekalan\"
  3. \" Perniagaan yg tak stabil\"
  4. \" Saya tak boleh berniaga & tak suka berniaga\"
  5. \" MLM tak layak utk saya\"
  6. \" Saya tak ramai kawan\"
  7. \"Saya tahu MLM baik utk saya, tapi saya tidak mempunyai masa utk itu\"
  8. \" Saya nak tumpukan pada kerjaya\"
  9. \" Saya belajar tinggi-tinggi, tak nak buang masa dgn MLM\"
  10. \" Orang lain boleh buat, tapi saya tak mampu\"

Adakah anda tergolong dlm kategori di atas???

Selesaikan alasan diatas dengan

  1. \" Jangan bercakap dgn saya tentang MLM, ia adalah skim cepat kaya\"
    Jawapan : MLM dijalankan oleh syarikat berdaftar dan berlesen.
  2. \" MLM adalah perniagaan jangka masa pendek. Ia tak berkekalan\"
    Jawapan: Kalau seorang kerani boleh boleh collect duit MLM RM400,000 dalam masa setahun, sama seperti dia bekerja selama 30 tahun dengan gaji RM1,000 sebulan. Bermakna MLM adalah pendapatan jangka pendek yang membolehkan kita bersara awal
  3. \" Perniagaan yg tak stabil\"
    Jawapan: MLM tidak memerlukan kita meninggalkan pekerjaan kita sekarang. Kerja atau bisnes biasa pun ada yang tak stabil, ada pembuangan kerja atau ada juga bisnes yang kerugian.
  4. \" Saya tak boleh berniaga & tak suka berniaga\"
    Jawapan: MLM banyak memperkenalkan konsep tukar produk atau pengguna bijak. Anda tidak perlu berniaga atau menjual barang...
  5. \" MLM tak layak utk saya\"
    Jawapan: Kebanyakan orang mencari pekerjaan tidak pula berkata kerja tu sesuai atau layak untuknya. Yang penting gaji tinggi. Kalau MLM boleh bagi pendapatan tinggi, di manakan isu layak atau tidak.... sebenarnya nak atau tidak...
  6. \" Saya tak ramai kawan\"
    Jawapan: MLM tak memerlukan kita mencari ramai orang kerana ada konsep duplikasi. Biasanya anda hanya perlu bermula dengan 2 orang dan memastikan orang itu melakukan perkara yang sama
  7. \"Saya tahu MLM baik utk saya, tapi saya tidak mempunyai masa utk itu\"
    Jawapan: Bayangkan seseorang mempunyai masa untuk bekerja dari pukul 9 pagi hingga 5 ptg, kadang2 dengan gaji kurang dari RM1,000. Sedangkan MLM boleh di buat separuh masa, dan ada yang dah bersara awal dan menikmati kebebasan masa
  8. \" Saya nak tumpukan pada kerjaya\"
    Jawapan: Biasanya kerja adalah untuk mendapat pendapatan tetapi adakah pendapatan itu berterusan atau boleh di wariskan seperti dalam MLM?
  9. \" Saya belajar tinggi-tinggi, tak nak buang masa dgn MLM\"
    Jawapan: Ramai graduan yang belajar tinggi2 dan masih menganggur atau mendapat gaji yang rendah setelah belajar lebih 3 tahun... mereka ini pun telah membuang masa mereka untuk belajar tetapi tidak dapat apa yang diinginkan
  10. \" Orang lain boleh buat, tapi saya tak mampu\"
    Jawapan: persoalannya samaada kita nak atau tidak pendapatan dalam MLM? Orang lebih mampu keluar modal perniagaan RM10,000 dari mendaftar MLM RM60..... dan orang lebih mampu cari pelanggan ramai untuk bisnes dari mencari beberapa rakan kongsi dalam MLM...

Fikir2 kan lah..

Jangan tunggu lagi. masa tidak menanti kita..

http://www.mygiantnetwork.com/index.php?web=is150

Jumaat, Ogos 06, 2004

Jenis Lelaki......

Aries (21 Mac - 20 April)
Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent, (boleh la....)
Tips utk memikat: Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib.. sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya
WARNING: Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego.(kadang2 je ego). Pandai berkata2.
Tips utk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yg selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: Jgn.. saya ulangi.. JGN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain.. mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.

Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
Tips utk memikat: Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh, sofisticated, simple, jgn banyak cakap.. (cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran.. (virgo ceng'eng.. kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming".. virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia.

Libra ( 24 September - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal. Suka buat keputusan `last minute`. Seringkala kontrol diri depan perempuan.
Tips utk memikat: Senang aje.. Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky.. SO be urself
WARNING: So bila nak date.. makai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensem

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips utk memikat: Sentiasa menghargai nya.. nak bergayut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.
WARNING: Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio... (jgn kata aku tak kasi warning)

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)
Orang nya: Segak, Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)
Tips utk memikat: Jgn pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas.
WARNING: TOLONG Jgn terpedaya dgn kata manis nyer.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...

Sagitarius ( 23 November - 21 December)
Orang nya: Fu.. yoh.. siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje.. suka (bergembira tepok tangan sama2.. la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous
Tips utk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar.. tengok wayang ke? kanoeing ke? anything asal kan jgn membosan kan...
WARNING: Jgn "u plan.. i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Capricon ( 22 December - 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips utk memikat: COOL aje sis.. nak tekel mereka bukan mudah.. jgn give in selalu.. ajar sikit.. mereka jual mahal.. kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali.. jual mahal.. mahal jugak sis.. jgn mahal sampai terputus tali.. melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati..(mcm sapo aaaa kat misc nie) .Suka yg cantik dan menarik perhatian.
Tips utk memikat: Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u
WARNING: Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org.. so sbelum dia tinggal kan kita.. kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)
Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy.. Mudah perasan.walaupon tak hensem..
Tips utk memikat: Senyum sikit kat dia,mesti dia akan ingat sampai bila2.
WARNING: Mungkin bakal jadi playboya.

Taurus (21 April - 21 Mei)
Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri.Suka Bantu org lain.
Tips utk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yg mencabar, let him find out the real you...
WARNING: Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang... kesian takde orang lain layan...

Gemini (22 Mei - 21 Jun)
Orang nya: Mudah Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasan nya
Tips utk memikat: Sabar aje lah.. be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit.. lambat laun hati nya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: Jgn bersikap terlalu kasar dgn nya.. kalau dah tak tahan dgn mereka.. blah aje jgn banyak cakap.. mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...