BonusCoin Banner

Selasa, November 30, 2004

Iman Nafeesa

Alhamdulillah, tanggal 29 November 2004 (Isnin) bersamaan 16 Syawal 1425 jam 1.29 pagi seorang bayi perempuan selamat dilahirkan oleh Isteri tersayang. Cukuplah sepasang anak kami.
Iman Nafeesa, 10 minit selepas kelahiran.

Alhamdulilah, rezeki kami. Terima kasih kepada isteri tersayang, 12 jam tunggu di bilik bersalin.

Selasa, November 23, 2004

gambar raya


bila nengok-nengok balik.... rupanya satu gambar jer aku amik masa raya lepas... itu pun budak umur 5 tahun yg amik....


ini jer gambar yang ada... keluarga tersayang...


takper... taun depan akan aku amik gambar bebanyak... hahahaha

Jumaat, November 19, 2004

Dah nak abis

hmm..... dah nak abis dah cuti raya aku... esok balik bangi... Isnin nie sambung keja balik.... cuti 12 hari membuatkan aku malas nak pegi keja... raya tahun nie cuma dapat berjalan raya beberapa buah rumah jer... sehari paling banyak 2 buah rumah..... insya-Allah tahun depan boleh berjalan banyak sikit....

esok balik seorang memandangkan bini aku sarat mengandung... insya-Allah dalam beberapa minggu nie aku bakal menimang anak perempuan...

Isnin, November 08, 2004

Mari Berforum

ish..... dlm bulan ramadhan nie asyik berforum jer keja aku... insya-Allah semua perbincangan tak melalut sangat...

seronok berforum nie... boleh share apa yg kita minat.... banyak topik aku berforum nie.... sekurang-kurangnya boleh memupuk minat seseorang tue menulis... memang salah satu impian aku nak menulis buku...

Selasa, November 02, 2004

Barang Star Trek

hehhehe... hari Ahad lepas aku gi The Weld, KL... lepas baca kat forum StarTrek.com.my, baru tahu ada kedai yg jual beberapa keychain dan pin Star Trek nie... gembira rasanya... abis RM 69.90... aku beli 3 keychain, 7 pin dan 1 Poster... :) kat bawah nie ada beberapa gambar yg aku dah beli...






Amacam??? OK tak???.... haaaa, kalau sesapa yg ternampak kedai yg jual bebarang Star Trek nie jangan lupa bagitau aku tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...