BonusCoin Banner

Isnin, Februari 28, 2005

Catridge GBA

hehehe... semalam beli satu catridge GBA 160 in 1. Dlm ada 6 game GBA dan selebihnya game lama-lama utk Game Boy dan Game TV cam game Mappy, 1941, tetris dsb... seronok gila... beli ngan harga RM175 bermakna satu game cuma RM 1.09. Beli dapat ler satu lampu GBA free...


game GBA ada game spongebob the movie, the incredible, super mario 3, need for speed, dan pokemon gold dan silver... satu tape paling murah dlm RM50....




160 in 1

Sabtu, Februari 26, 2005

Pay 2 surf lagi

hmm.... masih lagi kira-kira dlm program autosurf nie... makin semangat lak.. memula tue sesaja jer... sekarang dah jadi macam rutin lak...

http://www.studiotraffic.com/index.php?refid=13456
account level $40 (free $10). 1% daily if surf 100 site

http://www.aussieearners.com/?ref=1426
account level $30 (free $10). 1% daily if surf 100 site
monthly earn = $10

http://4daily.com/?ref=23198
account level $16 (free $4). 4% daily if surf 40 site
monthly earn = $8

http://www.surfjunky.com/?r=is150
account $0.45 per hour

http://egoldsurfer.minimumsurf.com/?ref=428
account level $0 (free $10 kalau upgrade). 1% daily if surf 60 site
* yang nie baru nak try.... rasa cam ok...

Jumaat, Februari 18, 2005

Game Boy

yeaaaa...

akhirnya aku ada GBA.... RM200 jer beli kat lelong.com.my.. 2nd hand ler...

1x GBA Console
1x Rechargable Battery + Charger
1x GBA Pouch1x GT Advance (game)
1x Golden Sun (game)
1x Zelda: Minish Cap (game)

oklah tue... RM 200 dapat GBA, rechargerble batt, charger, 3 game dan beg....hmm.... lepas nie lagi banyak ler game yg aku beli.... hahahahaha...

itulah masalahnya kat lelong.com.my... kita yg nak jual, kemudian kita lak beli barang... baru jer untung RM50 untung jual hanpon member...

Isnin, Februari 14, 2005

Laluan elok

Alhamdulillah,

hari ini agak busy... Nokia n-gage yg aku jual di Lelong.com.my dah ada orang menang RM 565. Oklah tu, dengan game dan memori kad mana nak dapat harga tu. Ini yang semangat datang balik...

kerja pun berjalan lancar jer.... insya-Allah, semoga perjalanan hidup hari ini akan smooth...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...