BonusCoin Banner

Sabtu, April 16, 2005

income 4Daily

Alhamdullillah.... hari ini dapat 1st payment daripada 4Daily.... income nie aku gunakan untuk upgrade acc level 4daily dan StudioTraffic.... insya-Allah bulan Jun nanti akan dapat lebih USD 100... perkiraan aku ler... aku dah buat simulasi dulu dan terbukti berkesan...

Image hosted by Photobucket.com

Nie baru satu program... ada 2 lagi yang aku tengah study keberkesananya... CobraPay dan Silent-Surf. kalau berkesan dan reliable, aku akan invest... tapi nampak macam CobraPay agak bagus... nie yang semangat sikit nie... kepada yang berada dibawah aku jangan risau... aku akan tolong nyer... sekarang ada sorang member... betul-betul aktif dalam 4Daily dan aku percaya akaun level dia dah lebih 2 kali ganda daripada akaun aku... kalau korang nak jadi macam dia pun boleh... sesapa yg join under aku akan aku kasi free upgrade utk menambahkan lagi semangat korang...

sesapa yang inginkan e-book simulasi untuk menjalankan program nie sila msg kat sini... aku siap tolong korang macamana nak menaikkan lagi pendapatan korang... Bulan lepas aku dah untung RM42.... dan bulan nie nak simpan dulu kot...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...