BonusCoin Banner

Khamis, Ogos 11, 2005

Lasak

Hari nie balik ikut highway.... dalam kereta semua anak-anak buat bising.... dari Bandar Baru Bangi sampai Ke tol Putra Mahkota... toleh belakang, Pica dah hampir boleh keluar dari car-seat... patutler excited semajam jer bunyi dia... nie kalau lama sikit musti dah tergolek jatuh dari kerusi tue...

Image hosted by Photobucket.com
lasak tak?... dah nak kuar nih...

Image hosted by Photobucket.com
dah nak kuar dah...

hmm .... bijak-bijak.... ada jer akal dia nak keluar... lepas nie tak tau nak buat camana lagi... ikat dan pekak kan telinga jer lah sepanjang perjalanan... abang dia memang merayap dari depan ke belakang dan ke depan balik... tue yg adik tak boleh tahan... nie Pica masih tak boleh jalan, baru merangkak...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...