BonusCoin Banner

Selasa, Ogos 23, 2005

Rich Dad, Poor Dad

Buku yang dah bertahun aku nak baca, cuma last month dapat gak buku nie... semalam baru bukak... itupun baru baca depan.. daripada banyak-banyak buku investment yang aku baca... memang ini antara buku yang disyorkan... secara amnya aku dah dengar CD ceramah dia, berdasarkan buku ini jugaklah... cuma nak refresh balik point-point dia dengan membaca nie...

Aku 1st discover buku nie masa kat MPH Singapore... masa tue aku baru kahwin kalau tak silap... so dalam penghujung tahun 2001 lah... masa tue nie buku yang pertama yang dikeluarkan oleh Robert T. Kiyosaki.

Menarik atau tidak... tunggulah... Biasanya aku suka buku-buku yang boleh disesuaikan kandungannya dengan keadaan di Malaysia nih. kalau aku dah baca dan rajin buat ulasan, aku buatlah... kalau tak... takdelah... hmmm.... time nie kalau ada iPaq kan senang boleh bawa dan baca dimana-mana... kena masukkan iPaqlah nampaknya dalam 'wish-list' aku nih...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...