BonusCoin Banner

Rabu, Oktober 31, 2007

Kelajuan Membunuh

hehehehe... Sudah 5 hari aku menggunakan Celcom Broadband di rumah... Dengan kelajuan sambungan yang diberi sama ada 56kbps atau 384 kbps (selalunya 384)... tapi hakikatnya aku cuma dapat???? (gambar bawah)... ini dengan sambungan 384 kbps...

itulah hakikatnya... camano aku nak donlod game-game psp nih? Cuma dapat satu jer > "Super Collapse 3" itupun sebab 32.3 MB jer..

Takper... nanti aku test lagi kat tempat lain atau dengan laptop lain... jadi jgn marah aku sebab tak on YM atau apa-apa yg lain... kelajuan yg kau dapat cukup utk mencepatkan darah aku naik sampai otak...

Selasa, Oktober 30, 2007

My home

Sebab lamo tak updet... jadi aku upload ler sikit gambo-gambo peristiwa yg berlaku di sekitar hidup aku nih...

Nuqman first 2 at Photobucket
Nuqman first tulis nombor '2' dengan sendiri

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Pica n Nuqman makan aiskrim kat rumah Mak Ros

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Pica unplug

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Pica bergaya

Iman Nafeesa at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
haaa.... nak apa?

22hb Okt lepas... akhirnya rumah aku ada katil... Semua bilik, kecuali stor dan bilik air jer aku tak beli. Aku bayo katil dari bulan Julai lagi... tapi sebab kewangan agak sesak sikit... tangguh ler, awal bulan Oktober baru amik...

Dapat ler aku tidor di katil King sorang-sorang malam tue....

Lori Cavenzi at Photobucket
Lori sampai

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Almari bilik aku

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Katil bilik Nuqman

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Katil bilik Pica

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Meja solek bilik aku

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Katil bilik tetamu

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Nuqman dan PSP

Pica rasmi katil king at Photobucket
Pica rasmi dulu

3G Data card at Photobucket
3G datacard

Meja Kerja isis at Photobucket
Meja kerja

Alhamdulillah... sedikit demi sedikit... lama-lama jadi bukit... hehehehe

Isnin, Oktober 29, 2007

Akhirnya

Alhamdulillah... akhirnya aku boleh bersurf di rumah... laptop aku dah di cucuk dengan data card 3G 2nd dari LYN. dan aku pengguna Broadband Celcom RM68 tue... tapi masih belum sesuaikan diri dan masa di rumah... Gambo banyak kat komputer... tapi sebab penyakit MALAS yg ada dalam diri, di samping KERJA yang di buat-buat banyak... jadi TANGGUH ler jawabnya...

Reunion bebudak MRSM Terendakz batch aku semakin hampir... duit semakin banyak... kerja-kerja pengurusan semakin berkurang ahlinya... tinggal beberapa kerat yang masih menyambung nyawa menyiapkan tugasan tak rasmi ini...

OKlah... baru abis mengajo... dah lebih 2 bulan aku tidak diberi apa-apa topik... mungkin sebab aku tak ambil kursus mengajo lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...