BonusCoin Banner

Isnin, November 19, 2007

Maintanance

banyak yg aku update tapi takleh upload... sebab hosting aku dah penuh... nie tgh kautim nak tambah saiz... 40MB tak cukup rupanya... heheheh

Maintanance

banayk yg aku update tapi takleh upload... sebab hosting aku dah penuh... nie tgh kautim nak tambah saiz... 40MB tak cukup rupanya... heheheh

Selasa, November 13, 2007

Kerja lagi

Program Reunion 10 tahun MRSM Terendak... khirnya tamat... lega banyak dah kepala otak aku... hilang satu bebanan... tapi seronok giler.. tak sabar nak anjur lagi... seronok dapat berkumpul dan bersembang. Lama dah tak jumpa kekawan... 10 tahun satu tempoh yang amat bermakna... majoriti dah beranak pinak. Terutamanya aku... dah banyak berubah... hehehehe

Hari ini aku di Summerset, Rompin, PAHANG. Survey tempat bagi Family Day NIOSH 2007. Alhamdulillah... tempat agak menarik. Ada combination hutan dan laut.... Ingat jauh dalam hutan tak de signal 3G... tapi sangkaan aku meleset... lagi elok dari rumah.

Camanapun, esok nak balik awal... amik anak dan tido kat rumah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...