BonusCoin Banner

Jumaat, Januari 18, 2008

Happy Birthday to me

hehehe... selamat hari jadi kat diri sendiri...

Photobucket
Abah n Pica

Photobucket
Abah n Pica lagi

Photobucket
Pica masih setia menanti

gambar-gambar kat bawah adalah beberapa gambar yg ada aku ambil sepanjang beberapa minggu lalu...

Photobucket
Pica jalan shoping di One Utama

TV baru kami
TV baru

Alhamdulillah, dapat gak TV baru... terima kasih Abah...

Photobucket
Nuqman bersedia ke sekolah

Nuqman ke sekolah

Photobucket
Pica tak mahu ke sekolah... menangis tue

Photobucket
Di sekolah (Krista)

Last 7-9 januari 2008 aku join kelas Keselamatan dan Pemanduan Trak Ansun (Folklift - Angkat Susun). Kursus dianjur oleh NIOSH. Dan ini merupakan kursus asas sebelum aku di lantik menjadi assessor lak.. insya-Allah...

Kursus ini cuma mengambil masa sehari bagi belajar teori. Sehari suntuk belajar secara praktikal (periksa, membawa dan menyusun) dan sehari suntuk ujian.

Photobucket
Check Folklift

Photobucket
Tn Hj Zainal (penceramah)

Photobucket
Praktikal...

Photobucket
praktikal lagi

Photobucket
Banyak praktikal...

Photobucket
ada test lak

Alhamdulillah... keseluruhan kelas dan exam berjalan ngan lancar... lepas nie boleh lak aku bawak folklift lak... tak pon beli sebijik folklift letak belakang rumah...

Selasa, Januari 08, 2008

2008

Pergh... kejap jer dah masuk 2008. Tak sempat nak wish tahun 2008 pon...

Last week Pica n Nuqman masuk sekolah Tadika... gambo ada, tapi tak sempat nak upload... komputer dah dapat baru cuma tak sempat nak setting apa-apa lagi...

Semalam join kursus Safe and Handling Forklift (trak Ansun) di NIOSH. Semalam blajar teori dan hari ini praktikal. Insya-Allah esok ada assessment. Banyak gak amik gambo, cuma bila nak upload tak tau ler...

Petang nie baru ada masa nak online sekejap... dan dalam forum ExTerendak ada senior bagi link ke Sekolah Kebangsaan Angkatan Tentera, Jalan Kebun Teh, JB. Sekolah rendahaku dulu pada tahun 1987-1988, masa darjah satu dan dua... tak sempat nak browse lagi website dia... antara kenangan terindah ialah, Abah jadi AJK PIBG... tak pasti jawatan apa, Pengerusi kalau tak salah pada masa tue... bangga giler sebab masa hari sukan dapat hadiah dari Abah. Sekolah jemput masa penyampaian hadiah...

Wish me luck...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...