BonusCoin Banner

Selasa, Jun 29, 2010

Updated iOS4

Akhirnya selesai gak aku update iPhone aku dgn iOS4....



Tiba masa nak susun semua apps aku....

- Posted using iPhone

Sabtu, Jun 26, 2010

Settle 500

Penat & Mengantuk... Tapi puas hati... Pagi kami ke White House Coffee House. Superb... Telur separuh masak, roti bakar dan teh tarik. Lepas order baru teringat nak minum kopi. Rasa macam nak breakfast lagi kat sana esok.



Abis makan... Lepak-lepak, sambung ke Pasar Besar Siti Khadijah. Sampailah tengahari... Belanja tak banyak dalam 130....

Kemudian kami ke Pasir Panjang. Nuqman beli jersey Argentina dan Chelsea. Fit beli tudung dan sebagai benda yang di jual. Iman beli anak patung. Aku dapat jersey Malaysia... Itupun beli sebab jumpa tu je baju lengan panjang...

Hampir 2 jam gak kat Pasir Panjang... On the way balik teramat ler penat & mengantuk... Harap cepat je sampai rumah rehat...

- Posted using iPhone

Jumaat, Jun 25, 2010

Beli apps

Alhamdulillah.... Dah tiba di NewCastle, Kelantan. Ntah macamana semalam aku beli hosting dan url http://is150.net.my insya-Allah next week lepas submit disertasi master aku up balik web salasilah....

Esok nak shopping... Dan ahad majlis sambut menantu Alya....


- Posted using iPhone

Location:Kota Bharu,Malaysia

Selasa, Jun 01, 2010

Akaun Mei 2010

Pendapatan :

  • Bisnes (39.3%) - Gaji
  • Personal (36.2%) - Mengajar, Meeting
  • Member (8.54%)
  • Family (8.14%)
  • Sewa (3.26%)
  • Wife (2.61%) - org rumah tambah
  • DLL (1.95%)

Perbelanjaan :

  • Personal (49.37%) - Hutang-hutang, belajar, makan
  • Wife (14.17%) - Makan, DSB
  • Anak-anak (13.46%) - Sekolah, DSB
  • Member (10.18%) - Belanja, pinjam
  • Family (9.24%)
  • DLL - rekreasi, bisness
Hampir separuh perbelanjaan untuk diri sendiri... dan lebih kurang 30% untuk keluarga... Bagaimanapun, perbelanjaan masih di dalam kawalan dan telah di sesuaikan dengan diri dan keluarga... Alhamdulillah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...