BonusCoin Banner

Sabtu, Ogos 13, 2011

1st google adsense payment

Alhamdulillah... Bulan lepas aku dah terima pembayaran daripada Google Adsense buat yang pertama kalinya. Sejak dari Mei 2005 aku daftar, dengan naik turunnya semangat berblog akhirnya berbaloi gak. Pembayaran yang pertama ini dalam USD 190++. Insya-Allah bulan ini dapat USD 220++.

Apa yang aku perasan istiqamah adalah penting. Dan pulangan iklan ini terbanyak bila artikel-arikel aku tulis sendiri. Cuma masalahnya aku bukan jenis orang yang menulis berjela-jela panjangnya. Dalam ide aku memang nak tulis berjela. Cuma bila tengah menaip semuanya tak terluah. Ini, dengan berbekalkan iPad mungkin aku boleh lebih kerap berblog.

Kadang-kadang (selalu sebenarnya) bila baca blog-blog yang terima beribu pendapat daripada website... Naik cemburu aku, tapi itu usaha mereka. Dah aku malas... Apa nak buat... Baca ajelah. Sekarang insya-Allah takde lagi... Aku akan terus meluahkan apa yang aku fikirkan. Walaupun yak semua aku tetap berusaha. Insya-Allah ada rezeki untuk semua hamba-hambaNya.

Apa lagi kawan-kawan... Doakan kejayaan...

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Jalan Seri Putra 3/F,Kajang,Malaysia

2 ulasan:

ajamz berkata...

haha aku baru 90 usd sejak dari 2004 haha

is150 berkata...

Sabar bro... Aku bila dapat niche... Laju je dia naik... Yg paling aku sedih tak dpt maintain domain is150.net ... Itu saat yg paling rugi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...