BonusCoin Banner

Selasa, September 20, 2011

Woman VS Troll

Besarnya martabat seorang wanita....

Woman: If I sleep with 3 men, everyone calls me a slut. But when a man sleeps with 18 girls, everyone calls him a real man. How come?

Troll : 'It's very simple. When one lock can be opened by 3 different keys, it's a bad lock. But when one key can open 18 different locks, we call it a master key

Khamis, September 15, 2011

Gadget

Lama dah tak beli gadget... Semalam sempat ke Mines dan cari external harddisk. Dengan hanya RM329 aku sekarang pemilik Western Digital 1Tera Bytes... Last HD yang aku ada 80GB je dan semua dah penuh. Umumnya ini merupakan persediaan aku sebelum berangkat, banyak video-video yang kena download sebelum kami dapat menyesuaikan diri di tempat orang.

Harddisk yang khas untuk penyimpanan movie-movie yang best untuk aku lah... Sepanjang minggu ini pun banyak koleksi-koleksi yang aku tengok balik dan delete. Yang pasti semua cerita Star Trek aku simpan. DVD yang beli semua tak tengokpun. Lepas ni ke susun semua video supaya teratur dan mudah untuk tonton...



Aku sempat rembat microSD 4GB untuk Nintendo DS Iman. Last week nak format ke FW terkini (terpasa sebab Irisa dah update FW NDS ke latest)... Tengah aku cari microSD adapter, kad yang atas MAcbook aku hilang... dah ler benda halus, nak cari pun rasa tak berbaloi...

- Posted using iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...