BonusCoin Banner

Ahad, Oktober 16, 2011

Naikkan page rank

Hampir sebulan aku tak berblog. Malam ini aku cuba search "Safety and Health" di pakcik Google, saja nak tahu dimana website www.mysafetyandhealth.com berada... Selak punya selak kat page 28 baru keluar. Hmmmm, banyak lagi yang perlu aku lakukan. Minggu ni dah kena berusaha lebih sedikit. Insya-Allah minggu ini aku nak start berblog lebih serius. Aku akan sediakan masa dalam sejam dahulu unyuk bekerja. Dan tengok balik, macam mana keadaan dalam minggu depan. Kalau rank tak naik 2-3 page, alamatnya aku kena ubahsuai matlamat hidup aku ni.

Aku yakin, perkara ini boleh berubah. Dan sekiranya ok bulan depan aku nak beli balik domain is150.net. Ok, cukup berangan dah mula untuk aku lebih serius...

- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...