BonusCoin Banner

Khamis, Disember 15, 2011

Buat PhD?

Betulkah aku nak buat PhD? Memang tidak dinafikan itu merupakan salah satu daripada impian aku. Mempunyai title Dr kat depan nama... lebih daripada dapat title Datuk! Cuma dalam diri aku ni masih ada lagi ke harapan nak belajar? Masa selesaikan Master hari tu pun rasa susah sangat kepala ni nak belajar... banyak benda-benda lagha yang menganggu. Tengoklah blog ni, ikut suka aku je nak update atau tak.


Macamanapun aku mesti tabahkan diri untuk mula dan selesaikan pengajian aku. Rasa rugi lak, takde buat apa-apa... Nanti kalau balik Malaysiapun sekurang-kurangnya ada benda gak yang boleh membuatkan aku meneruskan kehidupan... Selain daripada menunggu hasil berblog je...

Tapi... apakah maknanya ada PhD?




Insya-Allah... kawan-kawan di luar banyak mendoakan yang terbaik buat umat Islam...

1 ulasan:

ajamz berkata...

Bos sambung je isi masa terluang hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...