BonusCoin Banner

Jumaat, Disember 16, 2011

Check kereta lagi

Kali ke dua minggu ni, kali ni lampu engine menyala pulak. Lepas hantar anak ke VIS dan wife ke VIC, aku dan Irisa terus ke Wiesenthal Donaustadt.

Sampai Wiesenthal, jumpa Stanke kat parking. Dia terus tengok kereta, tak payah aku susah payah nak bagitau apa masalah. Payah gak bawak kereta canggih ni, rosak sikit terus menyala kat dashboard. Dan ini merypakan teknologi mercedes 10 tahun yang lalu!




Lepak minum cuppucinno dan Irisa macam selalu amik kitkat dan IceTee. Lama gak kali ni dorang check, dekat sejam baru si Stanke datang dan bagitau masalah. Sampai-sampai terus bagitau dalam bahasa german, dapat la aku beberapa term yang paham... Kemudian baru dia perasan, ooooh... English... Hehehe, aku buat-buat paham ja... Yang penting aku tanya, berapa kos? Dan bila boleh siap?

Semua dalam €200 dan spare part ada... Kena tunggu sampai 12tengahari... Nak balik dah jam 10:10 pagi sampai rumah dalam 20 minit kena keluar balik, so aku tunggu ajelah kat Wiesenthal ni.

Pergi ke workshop dan keluarkan Stroller Irisa, dia dah mula bosan... Dan dapat stoller terus tidur...




Safety first, naik stroller mesti nak pakai tali pinggang... Hmm... Lagi sejam nak ke jam 12 dan bateri iphone aku tinggal 21% je...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...