BonusCoin Banner

Selasa, Januari 24, 2012

is150.net kembali

Alhamdulillah... setelah beberapa tahun tidak dapat membeli kembali domain is150.net akhirnya domain ini kembali... 

Agak lama juga aku membeli domain is150.net dan ketika itu aku menggunakan domain untuk website salahsilah keluarga. Cuma malangnya setelah aku di naikkan pangkat dan tanggungjawab pada tahun 2008 lalu, aku terlepas pandang untuk membayar langganan domain. Agak lewat sebulan lah juga. Bila nak bayar dah ada orang beli. Sayang gak, domain tu dah ada nama dan rank yang baik. Banyak hasil daripada pakcik google yang aku terima. Tapi itu semua dah jadi sejarah.

Hari ini aku beli balik domain is150.net. Cuma kali ini aku lebih kepada berblog sahaja. Insya-Allah jika ada kelapangan akan aku mulakan balik laman web berkaitan salahsilah keluarga. Buat masa ini sudah hampir 300 nama ada dalam salahsilah keluarga Iskandar Syahril dan Noor Fitriah. 

6 ulasan:

Adzrien Shoppe berkata...

azam 2012 ke ni is? selamat menulis... kak liza membaca dari jauh

Iskandar Syahril Ibrahim Sukri berkata...

insya-Allah kak.... blog ni ada dari tahun 2004... macam-macam perkara ada... cuma tahun ni macam ada semangat sikit nak menulis...

ajamz berkata...

selamat berblog dan jangan lupa bayar hahaha

Iskandar Syahril Ibrahim Sukri berkata...

TQ Ajamz,

kali ni dah set auto payment dengan google acc. HArap-harap ok...

Bunga Rampai berkata...

Salam, selamat kembali berblog Is. Moga kali ini hilangnya sekejap sekejap je :)

Iskandar Syahril Ibrahim Sukri berkata...

BR, Insya-Allah... lama sungguh tinggalkan zaman berblog... last-last banyak copy paste dari emel...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...