BonusCoin Banner

Selasa, Januari 17, 2012

Mula sejuk

Global warming... Tahun ini menyaksikan musim sejuk yang lewat. Sehingga hari ini suhu hanya sekitar -1*c sehingga 8*c berbanding tahun sebelum, waktu ini salji dah penuh belakang rumah. Berita tv dan radio banyak komen pasal cuaca nih, cuma bahasa german aku berkarat banyak jadi aku cuma faham yang dorang komen pasal cuaca je... Hehehe


Tak sabar anak-anak nak main salji belakang rumah. Tak sabar nak buat snowman. Tak sabar nak buat snow angel. Tak sabar nak golek-golek dalam snow.... Jumaat lepas balik solat jumaat ada lah turun snow sikit. Seronok Irisa tunggu tepi tingkap tengok snow turun dan tanya "dah boleh main snow ke Abah?"... Tunggu sabtu jelah... - Posted using BlogPress from my iPad

Location:Wildgänsegasse,Vienna,Austria

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...