BonusCoin Banner

Isnin, Januari 30, 2012

Pelawat Google

Hari ni aku berjalan-jalan blog (aka blogwalking). Dari satu blog ke satu blog aku baca, asalnya cuma baca pasal.... apa ntah, aku dah lupa tapi macam-macam coretan lah. Dari kahwin, wartawan yang tersasul, artikel untuk wanita,  kecelakaan (yang ni banyak), sehinggalah kepada cross-stich. Banyak sungguh benda-benda yang dicerita.

Asalnya aku berblog kerana banyak benda yang tak terluah. Banyak benda yang ada dalam kepala. Cuma susah nak taip sebab banyak yang membaca (ye ke?) Susah nak luahkan apa yang ada dalam kepala aku nih. Sebabnya, kita semua ada sudut pandang yang berbeza. Sudut yang mahu kita pandang. Apa yang kita nak lihat dan percaya.


Apa yang kita nak pandang? Apa yang kita nak percaya?... haaa... kan dah tersasul, itu sebab kebanyakkan apa yang aku nak blogkan banyak tak jadi. Pada asalnya, pemikiran aku hanya nak ceritakan mengenai 'Google Friends Connect'. Aku tak aktifkan pun kat site nih...

Banyak blog-blog berbahasa melayu yang mempunyai beribu Google Friends Connect ni.... macam kata Ipin, "hmmm.... boleh percaya ke?"... Ada tu sampai 8,000 tuh kekewan. Ni yang buat aku terasa menarik sikit.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...