BonusCoin Banner

Selasa, Februari 28, 2012

Bakat Terpendam Iman

Teknologi mengubah zaman. Dengan pelbagai gajet-gajet mampu milik kini, banyak perkara yang dahulunya mustahil atau susah dapat di buat dengan mudah. Bukan sahaja oleh orang dewasa malah kanak-kanak pun boleh buat.

Dengan kehidupan kini yang tak boleh pisah dengan google, youtube, facebook dan macam-macam lagilah... Terlalu banyak anak-anak terdedah sama ada secara langsung atau tidak. Nuqman sebelum ini dapat baiki macbook dengan hanya buat carian di YouTube.

Dengan YouTube juga membuatkan anak-anak aku tak berhenti-henti rakam video. Sama ada melalui kamera, ipod atau iphone.

Malam ni buat housekeeping iphone, dalam membelek-belek video yang dirakam... Aku cuba edit dan kongsikan. Banyak video-video beserta suara, cuma terlalu banyak kena potong dan ganggu. Jadi aku cuma amik satu video yang agak ok.


Video ini secara keseluruhannya dirakam oleh Iman @ Pica seorang. Review permainan dapur masakan dia dan adik. Cuma masa kedua-dua tangan guna blender tu aku tak pasti mana dia sangkut iphone.

Ni belum audit ipod dan kamera Iman. Ntah apa-apa video lagi yang ada.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

ajamz berkata...

Haha pandai dia tangkap gambaq na..

Liza @ Adzriel AB berkata...

masa guna blender dia sangkut kat leher tu. baru percubaan ni.. he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...