BonusCoin Banner

Selasa, April 17, 2012

Habis cuti spring

Diam tak diam dah lebih 2 minggu aku bercuti. Anak-anak cuti Easter / Musim Bunga untuk 2 minggu. Aku pun turut cuti ber'online'. Semalam mula kembali buat kerja cuma hari ni agak tergendala.

Pagi ni teman delegasi dari MNPC (Malaysia Nuclear Power Corporation) ke Parndorf. Ada empat orang wakil daripada MNPC, AELB, DOSH dan EC. DOSH diwakili oleh Dato' Johari, boss lama aku. Ahad lepas sempat jemput mereka semua ke rumah. Makan sarapan dan tengahari. Nak bawa jalan, Vienna tutup hari ahad. Lagipun di tengah pekan ada marathon. Banyak jalan tutup. Cuma agak terkilan sikit, tak terfikir nak snap gambar bersama Dato Jo masa minum kopi tadi.

Cuti musim bunga tahun ni, kami sekeluarga ke kota London. Tumpang rumah Dr. (bakal) Zaitul. Seronok anak-anak dapat berjumpa kawan-kawan. Sampai tak peduli nak berjalan. Duduk di rumah bermain lagi seronok. Insya-Allah, minggu ni target nak buat posting mengenai percutian kami ke kota London.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Bruckhaufner Hauptstra├če,Vienna,Austria

1 ulasan:

Bunga Rampai berkata...

Cuti-cuti summer pula menyusul ... have a beautiful summer :)

Salam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...