BonusCoin Banner

Selasa, Mei 14, 2013

Epik 4 : Anno 1777 rumah sewa

Diam tak diam dah 9 bulan aku main anno 1777 ni. Apa hasilnya? Ramai gak kekawan dan pengunjung yang bertanyakan status anno 1777. Seperti semua program-program internet yang lain, ada usaha nampaklah hasilnya.

Alhamdulillah kekuasaan anno 1777 semakin bertambah baik. Aku dah mempunyai 4 buah rumah di Suriname dan 3 daripadanya aku mendapat keuntungan sewa. Bolehlah kumpul sebulan 6-9 Gold sebulan. dan setiap minggu aku dapat tukar 2-3 Gold daripada kerja dan bonus Suriname. Daripada referal-referal yang aktif dapat lah 4-6 Gold. Minggu ini nilai tukaran adalah 6.5 Gold / EURO.

Daripada aktiviti-aktiviti yang lain (kebanyakkan daripada slave - kekal dan sementara) dapatlah kumpul 0.50 - 0.80 EURO sehari. Dengan kata lain kena beristiqamah mencari slave.

Sebahagian daripada rumah di Suriname
Buat sebulan dua ini, aku tak berapa aktif berinternet. Macamanapun tanggungjawap mengutip bonus dan bekerja setiap hari tidak dilupakan. Cuma aktif mencari slave je yang tak buat. Tips yang penting untuk bermain ANNO 1777 ni boleh rujuk Bahagian 1 : Buat Duit dengan Main Game. Selamat mencuba.


Bahagian 3 : Berpakaian

Selasa, Mei 07, 2013

Senyum

Tak perlu kata apa-apa... Senyum sudah cukup memberi maklumat. Bak cerita Madu Tiga (P.Ramlee), senyum ada makna tu....

Dari senyuman kita boleh simpulkan sesuatu. Senyuman ikhlas? Terpaksa? Gembira? Sedih?

Macamanapun... Senyum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...