BonusCoin Banner

Khamis, Mei 19, 2016

Instagram

Jom cerita pasal media sosial. Episod hari ini INSTAGRAM. Instagram ni lebih kepada mikro-blog bergambar.

Seminggu dua ni banyak pulak aku main instagram... ntah apa-apa je yang aku share. Kebanyakkannya dari koleksi-koleksi aku. Terutamanya koleksi kapal angkasa Star Trek aku.

Satu yang aku suka instagram ni ialah geotag. Kalau tengok kat peta, banyak gak tempat-tempat yang aku dah jejak (perasan je lebih). Kalaulah media sosial ni dah wujud awal 90-an dulu... Mesti banyak tompok-tompok dalam peta dunia dah aku cover. Cuma semenjak dua menjak ni je aku rajin kemas kini balik gambar-gambar yang pernah aku kongsikan, saja letak geo-tag sikit.

Kepada yang ada akaun IG tu, sila-sila lah follow aku ye kat http://instagram.com/is150 .... Jangan follow je, jadilah follower yang bertanggungjawab. Sekali sekala tu boleh lah like dan komen... hehehe. Jangan risau, aku juga suka-suka komen gambar kawan-kawan kat IG mereka. Biasanya aku komen 1 atau 2 patah perkataan je. Kalau rajin dan ada masa, pandailah aku komen lebih sikit. Yang penting, sekali sekala wujudlah aku di dunia siber ni. Mungkin ini kaedah tegur di zaman kini.

Ok, sambung kerja balik

1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...