BonusCoin Banner

Khamis, April 29, 2004

banyak kupon...
yeaaa.... dah cukup pembelian RM150... terima kasih bebanyak yang order... bulan nie bakal dapat 16 kupon campur ngan 5 kupon (pembelian)... nak tukar apa yerk...

target tahun ini... 80 kupon... nak tukar pewangi rumah... biar bersih sikit udara kat rumah... maklumlah ada baby... nak kasi semua org yg rajin bertandang kat rumah aku udara segar sikit...

udara elok... otakpun elok...

Selasa, April 27, 2004

Tukaq Tayar...
arghh....

minggu lepas tayar pancit masuk paku... hantar tampal kena ler RM5...

minggu nie... check tayar depan... botak lak... siap nampak bunga lagi... nak taknak kena ler hantar tukar tayar depan.. 2 biji...

tanya kat kedai dan minta tawar.... dapat ler sebiji RM150... 2 biji dah RM300... aku budget RM350... check-check, rim bengkok. antar ketuk.. kena RM30... itupun lepas ketuk pomen kata masih bengkok... nak pasang tayar, skru lak patah... nasib-nasib...

kena ler beli skru baru RM15... kemudian skru lak takleh keluar, nak keluarkan kena buka bearing... dah bukak tak boleh pasang balik, sbb bearing musti lari... kena beli bearing baru... tambah lagi RM135... hmm... siap semua sekali kena RM510 termasuk upah...

kemudian hantar pegi buat alighment... buat alighment kena RM24.... kemudian pomen tu gatal-gatal tutup tingkap keta aku... dan terkunci lak pintu.... arggggghhhhh memacam...

nasib baik ada duit sekolah anak.. pakai dulu...

nasib baik bulan nie dpt bonus... ceria sikit hidup aku..


BUDGET AKU BULAN-BULAN

hmm..... minggu nie duduk sorang.... semalam takde keja.. aku kira budget rumah...
memandangkan rumah yg aku duduk sekarang aku dah beli... jadi kenalah re budget
balik... ntah ler... camana nak cakap pun tak tau.....


kiranya kira... satu bulan aku perlukan RM 4,000++ itu tak masuk lagi ngan
nak masuk telefon dan astro kat rumah... nie kalau tunjuk kat wife aku nie... musti terkezut giler.... gaji kitaorang tak sampai pon RM 4,000... hmmmm mana nak cekau...


kena rajin sikitlah nampaknya nie.... nasib baik takyah pikir nak beli barang rumah.... nasib baik aku ada invest kat Cosway dan Luxor... kalau tak....

nie pecahan perbelanjaan yg aku buat...









































































































Maintance Rumah
RM 70
Air
RM 10
Elektrik
RM 40
Sekolah Anak
RM 240
Kutu (Office)
RM 100
Kutu (rumah)
RM 100
Kelab
RM 10
Loan Rumah
RM 800
Loan Kereta
RM 880
Loan Komputer
RM 90
Loan Personal
RM 170
Susu Anak
RM 120
Pampers Anak
RM 140
Minyak Kereta
RM 200
Tol (Touch N Go)
RM 50
Makan - Rumah
RM 300
Makan - Office
RM 200
Kredit Kad
RM 200
Kereta (insuran, roadtax, maintance)
RM 200
CD (VCD, DVD)
RM 100
Majalah
RM 50
Pakaian
RM 100
Tabung Haji
RM 50
ASB
RM 20
Telefon Prepaid
RM 60
RM 4300


Group Cosway aku ==> mekasih kepada member-member yang banyak tolong... kalau tak... jadi ahli sendiran ajelah aku...

Ahad, April 25, 2004

memang cita-cita aku nak meniaga...



dah memacam cara aku buat... ini adalah salah satu daripada nya...



aku ada kedai kat lelong.com.my... aku syorkan semua orang join... klik je button kat bawah...




sesapa yang rajin tue... masuklah kedai aku dan kalau nak beli.. jangan sesegan order... insya-Allah aku boleh tolong... :)


kedai aku.....

Sabtu, April 10, 2004

ARE U EVIL????
I am 50% evil.




I could go either way. I have sinned quite a bit but I still have a bit of room for error. My life is a tug of war between good and evil.



Are you evil? find out at Hilowitz.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...